BestevennenMin
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra KATTNAKKEN

Kattnakken er en regntøyprodusent fra Stord som lager skikkelig regntøy av høy kvalitet til hele familien. Klærne som produseres har høy slitestyrke og lang holdbarhet. Plaggene fra Kattnakken er ment for å vare. Istedenfor å kjøpe ny regn- eller vinterdress til alle barna i søskenflokken, kjøp heller dressene fra Kattnakken som kan gå i arv.

Kattnakken er en liten produsent, men til gjengjeld lang erfaring fra tekstilbransjen. 

Bli glad i regnet og all slags vær med plaggene fra Kattnakken, de holder deg tørre og varme så du kan tenke på lek og morro. 

Kattnakken er eigd og driven av Silje, produktspesialist på design av uteklede med 20 års erfaring frå tekstilbransjen. Ein gründer som er særs nøyen på alt ho leverer frå seg. Alt må fungere slik det skal, elles trekk ho det tilbake. Kanskje perfeksjonismen kjem frå at "alle" på Stord går i Kattnakken? Ho møter jo kundane på butikken, på fjellet og på gongvegen på veg heim frå jobb. Då må produkta verkeleg levere. Attpåtil Silje består Kattnakken av fire andre medarbeidarar, alle oppvaksne med dråpar som dundrar i bakken på Vestlandet.

 

På Vestlandet er me tilpassingsdyktige til vêr og vind, og dei enorme naturkreftene har ikkje berre forma landskapet slik det er i dag, men óg menneska som bur her. Som ein ekte vestlending har Kattnakken difor ein filosofi som lyder som følgjer: “Me skal ut, uansett vêr. Det må me – for om me sit inne og ventar på sola, så blir me sittande”.

Viser 1 til 16 (av 23 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke